Ο Πιεμπονγκσάντ ξανάρχεται: Νέα αύξηση Μ.Κ στον Παναθηναϊκό

Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού αποφάσισε την τροποποίηση του καταστατικού προκειμένου να διευκολυνθεί η είσοδος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ.

Ο Πιεμπονγκσάντ ξανάρχεται: Νέα αύξηση Μ.Κ στον Παναθηναϊκό

Με την τροποποίηση του άρθρου 10 του καταστατικού δίνεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε μη Ευρωπαίο πολίτη να αποκτήσει μετοχές του συλλόγου. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Ταϊλανδό επενδυτή.

Εφόσον πάρει και την απαραίτητη έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Πιεμπονγκσάντ μπορεί να προχωρήσει από αύριο κιόλας στο "deal"

Οι εξελίξεις φαίνεται ότι τρέχουν ξανά στον Παναθηναϊκό καθώς για την Παρασκευή (24/8) έγινε σύγκλιση Δ.Σ. προκειμένου να κλείσει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 23/8) και να αποφασιστεί νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με τη συμμετοχή του Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ και εκλογή νέου Δ.Σ της αρεσκείας του.

Η πρόσκληση για το Δ.Σ. αναφέρει:

"Σας καλώ όπως παραστείτε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», τη Παρασκευή 24.08.2018, και ώρα 12:00 στα γραφεία της Εταιρείας, με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου Στο πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα συζητηθεί νέα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου Στο δεύτερο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα συζητηθεί η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου".