Το «πουλέν» του Μαρτίνς στον Απόλλωνα!

Παίκτης του Απόλλωνα και επισήμως είναι από χτες ο Ζοάο Πέδρο, καθώς η αθηναϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία δανεισμού του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του για μονοετή συνεργασία.

Το «πουλέν» του Μαρτίνς στον Απόλλωνα!

Ο Ζοάο Πέδρο είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του με την Γκιμαράες έχοντας μάλιστα προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού! Και συμπαίκτη τον πρώην «ερυθρόλευκο» εξτρέμ Ερνάνι. Ο Μαρτίνς τον χρησιμοποιούσε συνεχώς, καθώς πίστευε πολύ στις δυνατότητές του. Ο Ζοάο Πέδρο έφυγε για το Λος Άντζελες τον περασμένο Μάρτη, αλλά μετά από λίγους μήνες επιστρέφει στην Ευρώπη για να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων συνεχίζει τη μεταγραφική δραστηριότητά του και εξακολουθεί να είναι σε επαφές με τον Αργεντινό μπακ Ματίας Οριουέλα παρότι υπήρξε χτες ένα σενάριο περί αποχώρησης του ποδοσφαιριστή επειδή έφυγε από το ξενοδοχείο του. Οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις, ενώ είναι σε αναμονή της άφιξης του Σικαμπάλα από την Αίγυπτο, αλλά και της ολοκλήρωσης του δανεισμού από την Μπράγκα του Κροάτη στόπερ Αντρέι Λούκιτς.

Από τον Απόλλωνα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Σιατραβάνη και η ΠΑΕ ευχήθηκε στον παίκτη καλή συνέχεια στην καριέρα του. Έληξε επίσης η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Τσέλιο και τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο Γιάννης Κόντης που ήταν ούτως ή άλλως στέλεχος της ΠΑΕ.