Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας: Έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας έδωσε φιλικό παιχνίδι με τους βετεράνους του Άρη Πετρούπολης (3-3), στο πλαίσιο του οποίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη, για άτομα που έχουν ανάγκη

Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας: Έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Παλιές δόξες του παρελθόντος όπως οι Σαργκάνης, Αντωνιάδης, Βαμβακούλας, Τσιαντάκης, Μπονόβας, Κελεσίδης και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην Πετρούπολη, στο φιλικό αγώνα της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος με το αντίστοιχο συγκρότημα του Άρη Πετρούπολης που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έληξε με 3-3.

Οι φίλαθλοι της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Συλλογικότητας Βοήθειας Συνανθρώπων μας στην Πετρούπολη» και συγκέντρωσαν τρόφιμα και άλλα είδη για άτομα που έχουν ανάγκη. Το παιχνίδι έγινε υπό την αιγίδα της «UNESCO» και περιλάμβανε αγώνες επίδειξης από νεαρούς αθλητές, ενώ έγιναν και αρκετές βραβεύσεις. Τιμήθηκαν Αντωνιάδης, Δομάζος, Κελεσίδης, Σαργκάνης, Μαύρος και Μπονόβας, καθώς και οι βετεράνοι του Άρη, Κώστας Τσεπέρκας και Ανδρέας Κοντογεώργος.

Στους επίσημους προσκεκλημένους ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος, πρώην πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης και νυν ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μάλιστα θα έπαιζε στον αγώνα, αλλά στην προθέρμανση τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Για τους γηπεδούχους τα γκολ σημείωσαν οι Λουρμπάκος, Γιώργος Γκανέτσος και Αθανασιάδης, ενώ για φιλοξενούμενους τα τέρματα πέτυχαν οι Αρμύλαγος, Προβατάς και Δημόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο Φίλιππας Ντόβας, ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο Θ. Μανίκας.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (προπονητής Βαγγέλης Βέργος): Φωκάς, Μαργαρίτης, Παινέσης, Θανάσης Πελέκης, Λογιοτατίδης, Αθανασιάδης Λουρμπάκος, Γιώργος Γκανέτσος, Ανδρέας Γκανέτσος, Μπαρμπούνης, Νάκας. Έπαιξαν επίσης και οι Κοντογεώργος, Τσούτσουρας, Κούτσης, Λιόντος, Μπόρας, Τσεπέρκας και Βλασσόπουλος.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (προπονητής, Αντώνης Καρπούζας, τεχνικός δευθυντής Κώστας Πλακίδης): Μανίκας, Αντωνόπουλος, Πατσιαβούρας, Βαμβακούλας, Κασδοβασίλης, Τσιαντάκης, Μπονόβας, Αρμύλαγος, Δημόπουλος Προβατάς, Μαγιάτης. Έπαιξαν επίσης οι Καρακούσης, Αναστασίου, Ρόχος, Στράντζαλης, Λεάκος, Ιωαννίδης, Γεωργαλάς, Μπότης, Γεροθόδωρος, Τσιγκάς, Αργυρίου. Σ. Παππάς, Κ. Καλτσάς, Πάγγος, Παντέλης.