Γκιγιέρμε και φορ σε πρώτο πλάνο!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τελειώσει άμεσα με την ενίσχυση στα χαφ και στην επίθεση, με το θέμα του Βραζιλιάνου άσου της Λα Κορούνια να έχει μπει στην τελική ευθεία. Ποια ονόματα «παίζουν» για την κορυφή.

Γκιγιέρμε και φορ σε πρώτο πλάνο!

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό ως προς το μεταγραφικό μέτωπο. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για να τελειώσουν μια και καλή με τον Γκιγιέρμε, αλλά και με έναν επιθετικό.

Με την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ της Λα Κορούνια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Η Ντέπορ δεν έχει άλλη πρόταση που να είναι καλύτερη από αυτή του Ολυμπιακού. Μια πρόταση του Ολυμπιακού που – να θυμίσουμε – είναι για αγορά του Γκιγιέρμε και όχι για δανεισμό.

Στο λιμάνι ελπίζουν να τελειώσουν αύριο – μεθαύριο οριστικά με την περίπτωση του 27χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος δεν έπαιξε στο σημερινό φιλικό με την Οβιέδο για να μην ρισκάρουν οι Ισπανοί οποιαδήποτε πιθανότητα τραυματισμού του και δεν πουλήσουν τον παίκτη.

Στην Γαλικία επιμένουν καθημερινά πώς παρά το γεγονός ότι η Λα Κορούνια προσπαθεί να σπάσει τα νεύρα των Πειραιωτών, στο τέλος ο Γκιγιέρμε θα ντυθεί στα κόκκινα, γιατί δεν πρόκειται να βρει καλύτερη πρόταση από του Ολυμπιακού.

Σε περίπτωση όμως που «στραβώσει» κάτι, υπάρχουν οι περιπτώσεις των Μικέλ Άγκου (Πόρτο), Εμπιά (ελεύθερος) και Βενκέρ (φεύγει από την Αντάλιασπορ) που έχουν προταθεί και εξετάζονται. Ειδικά αυτή του Νιγηριανού Άγκου που τον θέλει όμως δανεικό και η Μαρσέιγ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση στην επίθεση, ο Φράνκο Σολδάνο μοιάζει στην παρούσα φάση να είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος. Οι δυσκολίες είναι πολλές, η Ουνιόν Σάντα Φε έχει υψηλές απαιτήσεις, ο δε Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του (σύμφωνα με τους Αργεντίνους) στα 2,5 με 2,7εκ. ευρώ και περιμένει απάντηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν την περίπτωση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού μέχρι εκεί που δεν πάει!

Από εκεί και πέρα, αν δεν προχωρήσει με τον Σολδάνο, τότε οι εναλλακτικές επιλογές είναι οι εξής: Πρώτη και καλύτερη του 27χρονου Πορτογάλου Ρούι Φόντε της Φούλαμ και δευτερευόντως του 25χρονου Αιγύπτιου Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα. Και τις δύο περιπτώσεις δείχνει ο Ολυμπιακός να τις ελέγχει απόλυτα...