ΕΠΣ Κορινθίας: Αναμονή για την τελεσίδικη απόφαση

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εκδοθεί η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην ΕΠΣ Κορινθίας ανάμεσα σε ΠΑΣ Κόρινθο και Τενεάτη Αθικίων

ΕΠΣ Κορινθίας: Αναμονή για την τελεσίδικη απόφαση

Την Μεγάλη Τετάρτη ολοκληρώθηκε αγωνιστικά το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας και ο ΠΑΣ Κόρινθος τερμάτισε στην πρώτη θέση. Όμως η Έφεση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ κατά της απόφασης της ΕΠΣ Κορινθίας με την οποία μηδενίστηκε ο Ηρακλής στο ματς με τον ΠΑΣ Κόρινθος, καθυστερεί την επικύρωση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Κορίνθου έχει κερδίσει πρωτόδικα ένσταση κατά του Ηρακλή Ξυλόκαστρου και με τους 3 βαθμούς που πήρε στα χαρτιά τερμάτισε πρώτη στη βαθμολογία με 21 βαθμούς, δύο περισσότερους από το δεύτερο Τενεάτη Αθικίων. Κατά της απόφασης αυτής έχει υποβληθεί Έφεση και από την ΕΠΟ υπάρχει διαρροή ότι την έχει κερδίσει η ομάδα του Ηρακλή. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, τότε στέφεται πρωταθλητής ο Τενεάτης Αθικίων (19 πόντους) και ο ΠΑΣ Κόρινθος θα πέσει στη 2η θέση της βαθμολογίας (με 18 β.).

Εφόσον λοιπόν είναι πρωταθλητής ο Τενεάτης, θα εκπροσωπήσει την Κόρινθο στη μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, αντίθετα στην περίπτωση που ισχύσει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορινθίας, ο ΠΑΣ Κόρινθος θα λάβει μέρος σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητών των Ενώσεων.