Ελλάς Ποντίων - Προοδευτική: Διευκρινίσεις για τον τελικό Κυπέλλου

Η ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει το φίλαθλοι κοινό για τα εισιτήρια του αυριανού (13/4, 16.30) τελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επισημαίνει το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Ελλάς Ποντίων - Προοδευτική: Διευκρινίσεις για τον τελικό Κυπέλλου

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά αναφορικά με τον αυριανό (13/4, 16.30) Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» ενημερώνει για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της Ελλάδας Ποντίων θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 24 (είσοδος από τον ηλεκτρικό). Οι φίλαθλοι της Προοδευτικής θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 9-10 (είσοδος 7 - μπροστά από το red store).

Οι ουδέτεροι φίλαθλοι & οι κάτοχοι ανάλογων προσκλήσεων θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 33-34-35. Στην Θύρα VIP θα φιλοξενηθούν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Τελικού, καθώς και οι κάτοχοι προσκλήσεων VIP. Για τους φιλάθλους της Ελλάδας Ποντίων θα λειτουργήσει το Εκδοτήριο στη Θύρα 25 – κάτω από την Πεζογέφυρα. Για τους φιλάθλους της Προοδευτικής θα λειτουργήσει εκδοτήριο απέναντι από το μνημείο της Θύρας 7 (γραφείο Πληροφοριών).

Για τους ουδέτερους φιλάθλους θα λειτουργήσει το εκδοτήριο μπουθ δίπλα στην είσοδο VIP.

Επίσης η Ένωση ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για την είσοδο τους θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Επιτρέπεται η είσοδος στους φιλάθλους που θα έχουν μαζί τους βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης για τους ανήλικους – έως 17 ετών επιτρέπεται η είσοδος με rapid test και κάτω των 12 ετών με σελφ τστ ενώ απαραίτητη είναι η χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν. Απαγορεύεται επίσης αυστηρά η χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών ,πυρσών όπως και η ανάρτηση πανό με υβριστικά, ρατσιστικά συνθήματα.