Απίθανη πρόταση γάμου σε γήπεδο της Φθιώτιδας! (vid)

Ευφάνταστη πρόταση γάμου έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Φθιώτιδας, ανάμεσα στον Εθνικό Κομποτάδων και στον Ηρακλή Ροδίτσας

Απίθανη πρόταση γάμου σε γήπεδο της Φθιώτιδας! (vid)

Απίθανη πρόταση γάμου σε ποδοσφαιρικό αγώνα έγινε σε παιχνίδι της Β' κατηγορίας στην ΕΠΣ Φθιώτιδας ανάμεσα στον Εθνικό Κομποτάδων και τον Ηρακλή Ροδίτσας στο γήπεδο τον Κομποτάδων.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντίνος Κουτσοχάνος έγινε ο σκηνοθέτης της πρότασης γάμου προς την αγαπημένη του Ιωάννα Τσιουκάνη. Ο αγωνιζόμενος Ντίνος προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη και έπεσε ... σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο, ... ανησυχώντας τους συμπαίκτες του οι οποίοι ήταν στο κόλπο και αυτοί με την σειρά τους φώναξαν τον γιατρό του αγώνα να μπει στο γήπεδο.

Στην εξέδρα ήταν η αγαπημένη του, η οποία με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σύντροφός της.

Τότε ως δια μαγείας, ο παίκτης έγινε καλά και της πρόσφερε το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γίνει δεκτή από την Ιωάννα.