Αήττητος Σπάτων: Φαβορί ο Παντελής

Ο Νίκος Παντελής είναι το πρώτο φαβορί προκειμένου να αναλάβει την ομάδα του Αήττητου Σπάτων.

Αήττητος Σπάτων: Φαβορί ο Παντελής

Ο αήττητος ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα 06/08 το διαζύγιό του με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο, αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφωνία στη φιλοσοφία.

Ο Αήττητος είναι σε συζητήσεις λοιπόν με τον κ. Παντελή που αναμένεται να είναι και νέος τεχνικός της ομάδας. Ο προπονητής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Διαγόρα Ρόδου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα αποχωρήσει προκειμένου να αναλάβει την ομάδα από τα Σπάτα.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα έγινε και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Διοικητικός Ηγέτης της ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C Νίκος Κατσιγιάννης έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν τονίζοντας:

«Εγώ είμαι εδώ! Όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν θα έχουν διευθετηθεί μέχρι να μεταβεί η ομάδα στο Καρπενήσι. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και να είστε σίγουροι πως θα το πετύχουμε. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία και όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νέων (υπηρεσιακός) Τάκη Χριστόπουλου, του βοηθού του Βασίλη Γεωργακόπουλου και του γυμναστή Αλέξανδρου Ρεντζή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις ενδυναμωσης ήπιας προσαρμογής.

Παρόντες ήταν κι οι Κατσικογιάννης, Ρουσάκης, Χριστοφιλέας που είναι ανέτοιμοι.