Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-1 τον ΟΦΗ

H ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε 3-1 της αντίστοιχης του ΟΦΗ για το οικείο πρωτάθλημα της Super League το Σάββατο (26/2).

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-1 τον ΟΦΗ

Άλλη μία νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι «ερυθρόλευκοι» της Κ19, επικρατώντας αυτή τη φορά του ΟΦΗ με σκορ 3-1. Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έφτασαν με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους 24 βαθμούς μετά από 18 ματς.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 3’ με τον Κασέμι που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κουτσογούλα, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χάρη στην ισοφάριση των Κρητικών με πέναλτι του Αποστολάκη στο 27’.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 80ό λεπτό και πάλι με τον Κασέμι ενώ στο 90’ ο Χριστοφιλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης (46’ Σίνα), Φρέρης, Γιαννούλης, Χριστοφιλόπουλος, Ρέτσος, Ντόι, Μοίρας (72’ Πρεκατές), Κασέμι, Ποιμενίδης (46’ Παπακανέλλος), Κουτσογούλας (62’ Σπυριδάκης), Πατήρας (62’ Παπαδάκος).

ΟΦΗ (Πατεμτζής): Μιράσι, Καρανδινός, Κορνηλάκης, Βιτώρος (82’ Χότζα), Γωνιωτάκης, Λέλεκας, Φαϊτάκης, Αποστολάκης, Σωμαράκης (75’ Σημαιάκης), Λαμάι (82’ Φανουράκης), Θεοδοσουλάκης (67’ Γιακουμάκης).