Κύπελλο ΕΠΣΠ: Στον τελικό η Προοδευτική, 1-0 τον Εθνικό

Χάρης σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυριαζή στο 58ο λεπτό, η Προοδευτική επικράτησε 1-0 του Εθνικού και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά. Οι «βυσσινί» επιστέφουν στην τελική φάση 

Κύπελλο ΕΠΣΠ: Στον τελικό η Προοδευτική, 1-0 τον Εθνικό

Ύστερα από επτά χρόνια, η Προοδευτική επιστρέφει ξανά στην τελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με το μίνιμουμ σκορ του Εθνικού Πειραιά στο Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας και θεώρησαν το εισιτήριο τους για τον τελικό.

Το «χρυσό» τέρμα για τους Κορυδαλλιώτες πέτυχε ο Κυριαζής στο 58’. Ο σκόρερ είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι και κέρδισε την εσχάτη των ποινών από τον τερματοφύλακα, Κούμπουλα. Να σημειωθεί πως στο 90' η Προοδευτική έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαφταρίδη.

Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη περιμένει για να μάθει τον δεύτερο φιναλίστ καθώς Αίας Σαλαμίνας και Ελλάδα Ποντίων λύνουν τις διαφορές τους σε μια εβδομάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Καρακελλέ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης(84′ Τσουκαλάς), Τσαφταρίδης(46′ Μακρίδης), Μακρυγιάννης(46′ Ραχίμ), Κρητικός(46′ Κυριαζής), Ποτουρίδης, Νομικός Παρ.
ΕΘΝΙΚΟΣ(Πέτρος Δημητρίου): Κούμπουλα, Νταούλιας, Παππαγελής, Παπαγεωργίου, Αποστόλου, Χαρίτος, Ζαχαράκης, Ντάφλα, Κώστα, Λύγκος, Βάντερσον.