Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Θρίαμβος Ολυμπιακού στο ντέρμπι, 3-1 τον Παναθηναϊκό!

Η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με σκορ 3-1 για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League!

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Θρίαμβος Ολυμπιακού στο ντέρμπι, 3-1 τον Παναθηναϊκό!

Θριαμβευτική ήταν η κατάληξη του κυριακάτικου «ντέρμπι αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν καθαρά και δίκαια με σκορ 3-1, αφήνοντας πίσω τους την ομάδα των «πρασίνων» στη βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρογενίδη άνοιξε το σκορ στο 27' με γκολ του Μοίρα ύστερα από μακρινή ασίστ του Αρσενίδη, ενώ στο 48' ο Παπακανέλλος με όμορφη ατομική προσπάθεια έδωσε προβάδισμα νίκης στους Πειραιώτες κάνοντας το 2-0.

Στο 78' ο ΠΑΟ έδειξε... σημεία ζωής μειώνοντας το σκορ σε 2-1 με πέναλτι του Νότα (δόθηκε σε χέρι του Σαββάκη εντός της περιοχής), όμως στο 90'+2' ήρθε ένα ακόμη γκολ για τον Ολυμπιακό με... δράστη αυτή τη φορά τον Μαυρόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Έξαρχος, Αρσενίδης, Μπουμπουλίμα, Πρεκατές, Σαββάκης, Αλαφάκης (81' Σταυράκης), Μουζακίτης (81' Φαναρας), Παπακανέλλος (72' Μπάκουλας), Γατόπουλος (81' Νίνος), Μοίρας, Δρόσος (66' Μαυρόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ17 (Βασίλης Παπαδάκης): Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Πιτσώτης, Κάτρης, Χασαναγκο (73' Τόμπρας), Νικολετόπουλος, Σπαθάρης, Ρομάνο (81' Παπατριανταφυλλου), Νότας, Γεωργουλάκης (60' Φικάι), Ναλιτζής.