Επίθεση Άννας Καραμανλή σε Βασιλειάδη για παχυλούς μισθούς στην ΕΠΟ

«Με επικοινωνιακές κορώνες δεν θα κρύψει κάτω από το χαλί την αποτυχία του» απάντησε πριν από λίγο στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή. 

Επίθεση Άννας Καραμανλή σε Βασιλειάδη για παχυλούς μισθούς στην ΕΠΟ

«Χρειάζεται περίσσιο θράσος για να αυτοθαυμάζεται κανείς ως επιτυχημένος όταν έχουν προηγηθεί ορισμένα πράγματα. Ο κ. Βασιλειάδης δεν έλεγε ότι επί των ημερών του διεξάγεται το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών; Παρακολουθήσαμε ναι ή όχι αγώνες να μη ξεκινούν ποτέ; Παρακολουθήσαμε, ναι ή όχι, αγώνες να μην τελειώνουν ποτέ; Αγώνες που δεν τελείωσαν και κρίθηκαν στις δικαστικές αίθουσες; Ναι ή όχι κύριε Βασιλειάδη;» είπε η βουλευτής της ΝΔ ως απάντηση στις αιχμές του υφυπουργού Αθλητισμού για τις σχέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης με παράγοντες του ποδοσφαίρου.

«Να πούμε για την καταπολέμηση της ποδοσφαιρικής βίας; Θα μας πει ο κ. Βασιλειάδης τι φταίει και δεν μπορεί επί θητείας του να τελειώσει αναίμακτα ένας τελικός κυπέλλου; Τι φταίει και αδυνατεί να αντιμετωπίσει επεισόδια ακόμα και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες; Και για τελειώνουμε με τις φωτοβολίδες περί περίεργων σχέσεων, τα όσα λέει κάθε φορά που στριμώχνεται είναι τουφεκιές στον αέρα. Δεν υπάρχει προηγούμενο άλλης κυβέρνησης που στενότατοι συνεργάτες των δύο υφυπουργών Αθλητισμού, ο πρώην διευθυντής του προκατόχου του κ. Βασιλειάδη και ο πρώην νομικός σύμβουλος του κ. Βασιλειάδη, να διορίζονται στην ΕΠΟ με παχυλότατους μισθούς. Για σχέσεις διαπλοκής λοιπόν και συγκοινωνούντα δοχεία ας ψάξει αλλού ο κ. Βασιλειάδης», είπε μιλώντας στη Βουλή η Άννα Καραμανλή.