Τζιμπούρ: Δεν έχουν μεγάλες διαφορές Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (video)!

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Λάρισας, Ρέφικ Τζιμπούρ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β' (3-0) για την Super League 2 μίλησε για τις ποδοσφαιρικές του εμπειρίες στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντας τον τελικό Κυπέλλου του 2009 «μαγικό», ενώ εκτίμησε ότι διαφορές μεταξύ Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στην Super League, δεν είναι τόσο μεγάλες...

Τζιμπούρ: Δεν έχουν μεγάλες διαφορές Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (video)!

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την ήττα (3-0) του Απόλλωνα Λάρισας, στον οποίο είναι τεχνικός διευθυντής, από τον ΠΑΟΚ Β' για την Super League 2l

Ο Αλγερινός παλαίμαχος επιθετικός (πρώην των Ατρομήτου, Πανιωνίου, ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΑΠΟΕΛ και Άρη) μεταξύ άλλων τόνισε για όσα έζησε στη χώρας μας και την κορυφαία του ποδοσφαιρική εμπειρία εδώ που ήταν ο τελικός Κυπέλλου του 2009:

«Έχω περάσει πολλές καλές στιγμές στην Ελλάδα. Ο τελικός που παίξαμε στην ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, το 4-4, ήταν κάτι μαγικό. Δεν νομίζω ότι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου υπήρξε ξανά τέτοιο ματς. Γενικά σε πολλές στιγμές πέρασα καλά στην Ελλάδα».

Ενδιαφέρον παρουσίασε κι η άποψη του για το αν έχει ανοίξει η «ψαλίδα» του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όπου κόντρα στα όσα δείχνει η βαθμολογία (+14 και +9 από τους «δικεφάλους» οι Πειραιώτες) απάντησε:

«Δεν το βλέπω αυτό. Πιστεύω ότι πάνω κάτω οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα. Σήμερα ο Ολυμπιακός είναι πρώτος αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά».