Λουτσέσκου: «Ως πατέρας, προσπαθούσα πάντα να είμαι αρκετά ανοικτόμυαλος»

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκου, μιλάει για την οικογένειά του και πως ελπίζει στο μέλλον να μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια του.

 Λουτσέσκου: «Ως πατέρας, προσπαθούσα πάντα να είμαι αρκετά ανοικτόμυαλος»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου,σε μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που τον έχουν συνηθίσει, μιλά για την σύζυγό του, Άνα-Μαρία αλλά και για την ιδιότητά του ως παππούς.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο ιδανικός παππούς. Λείπω αρκετά, οπότε δεν μπορώ να δω πολύ τα εγγόνια μου. Ως πατέρας, προσπαθούσα πάντα να είμαι αρκετά ανοικτόμυαλος, έδωσα ελευθερία στα παιδιά μου και πάντα έλεγα ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει τις δικές του εμπειρίες. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά τυχερός, όταν βρήκα τη γυναίκα μου, ήταν αυτή που έδινε την ισορροπία στην οικογένειά μας».

Ενώ τόνισε πωςΔε λέω ότι στενοχωριέμαι που δεν είμαι εκεί. Νομίζω ότι μετά θα έχω χρόνο για τα εγγόνια μου. Δεν ξέρω πόσο παρακολουθούν ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Ίσως μόνο όταν έχει η δική μου ομάδα έναν αγώνα ή του πατέρα μου. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια, κληθήκαμε να ξεπεράσουμε αρκετές προκλήσεις. Στην αρχή… ερωτευτήκαμε τρελά κι έπειτα, όλο αυτό εξελίχθηκε σε μία δυνατή αγάπη. Στην πορεία μαθαίνεις να έχεις σεβασμό και ξεπερνάς όλα τα εμπόδια».