ΕΠΣΑ: Οι άτακτοι των γηπέδων…

Από τις 42 συνολικά ομάδες στην Α’ κατηγορία Αθηνών, μόνο οι 12 είχαν δύο οι περισσότερους αποβληθέντες ποδοσφαιριστές

ΕΠΣΑ: Οι άτακτοι των γηπέδων…

Για πρώτη φορά φέτος το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ διεξάγεται σε τέσσερις ομίλους και μετέχουν 42 ομάδες που σημαίνει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και σκληρές μάχες. Κι ενώ τελείωσε ο πρώτος γύρος, από τις 42 ομάδες, μόνο οι 12 είχαν δύο ή περισσότερους αποβληθέντες ποδοσφαιριστές.

Οπωσδήποτε το γεγονός αυτό είναι θετικό και δείχνει ότι η ποιότητα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Οι αγώνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία διεξάγονται σε αθλητικά πλαίσια, οι παίκτες εφαρμόζουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και έτσι έχουμε σχετικά μικρό αριθμό άτακτων παικτών.
Να δούμε όμως το θα γίνει στο δεύτερο γύρο που θα κορυφωθεί το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος και θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά οι ομάδες που είχαν τρεις ή δύο αποβολές, είναι οι παρακάτω:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Από δύο αποβολές έχουν οι Αίαντας Ταύρου, Άγιοι Ανάργυροι και Κένταυρος Βριλησσίων. Στην πρώτη ομάδα έχουν αντικρίσει κόκκινη κάρτα οι Κλέιντι Στρέφι και Ανδρέας Ηρακλής, στη δεύτερη οι Γιώργος Βυζανιάρης και Γιώργος Κλωνάρης και στο συγκρότημα των Βριλησσίων οι Νίκος Μανίκας και Δημήτρης Γεωργαμλής.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Στο δεύτερο γκρουπ, έχουν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια οι Ηλίας Μπίκος και Χριστόφορος Μαζμανίδης (Αγίας Ελεούσας), Μάριος Γκρέμι και Κώστας Ιωαννίδης (Ήφαιστου Περιστερίου) , Ιωάννης Αγοραστός και Γιώργος Κωτσαλάς (Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας) και Ιωάννης Ζάχος και Σπυρίδων Κατσιαούνος (Αθηναϊκού).

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Οι … ταραξίες στον τρίτο όμιλο είναι οι Λευτέρης Ανδρεουσόπουλος, Χρήστος Λώλος και Ιωάννης Παναγιώτου (Καματερό), Θόδωρος Βασιλάρης και Κώστας Κωνσταντινίδης (ΑΟ Κηπούπολης)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Τρεις ομάδες έχουν από δύο αποβολές στον τέταρτο όμιλο της Α’ Αθηνών. Πρόκειται για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων (Αναστάσιος Γεωργακόπουλος και Παουλίν Νίκολι), τον Παπάγο (Παναγιώτης Κοτσώνης και Χαράλαμπος Γώγιος) και τον Ήφαιστο Περιστερίου (Μουχάμεντ Κορούμα και Κώστα Κωτούλια).