ΟΦΗ: Η αποστολή για το φιλανθρωπικό φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Έγινε γνωστή η αποστολή του ΟΦΗ ενόψει του φιλικού ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (6:30) της Παρασκευής (12/11) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΟΦΗ: Η αποστολή για το φιλανθρωπικό φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (11/11) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού (12/11) διεθνούς φιλανθρωπικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 18:30 και αξίζει να τονιστεί ότι όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους σεισμόπληκτους του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Το σημερινό (11/11) πρόγραμμα δουλειάς περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Δεν προπονήθηκε ο Ντουρμισάι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντε Γκουζμάν. Οι Νέιρα και Βάις έκαναν θεραπεία.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές για την αυριανή αναμέτρηση, που είναι οι εξής: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν, Καστάινιος, Βούρος, Γκαγιέγκος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Στάικος, Λυμπεράκης, Πασαλίδης.