Παλαίμαχοι ΑΟ Μυκόνου: Έδειξαν το κοινωνικό πρόσωπό τους

Οι παλαίμαχοι του ΑΟ Μυκόνου και της Προοδευτικής αγωνίστηκαν στο «νησί των ανέμων» σε φιλικό παιχνίδι (3-3)

Παλαίμαχοι ΑΟ Μυκόνου: Έδειξαν το κοινωνικό πρόσωπό τους

Το κοινωνικό πρόσωπό τους έδειξαν για μία ακόμη φορά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Μυκόνου, καθώς έδωσαν φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο συγκρότημα της Προοδευτικής στο κυκλαδίτικο νησί. Στην εκδήλωση πριν από τον αγώνα τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μυκόνου, Αντώνης Πολυκανδριώτης, καθώς και ο Σύλλογος «Πίστη» που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3-3 και για τους νησιώτες τα γκολ πέτυχαν οι Τσικόπουλος, Μανταφούνης και Μπαλλής, ενώ και τα τρία τέρματα των «βυσσινί» σημείωσε ο Ηλίας Ναστόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ι. Ρούσσος, Δρόσος και Αργυρώ Κουκά.

Παλαίμαχοι ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Αγγελίδης, Λ. Ασημομύτης, Συριανός, Καρατζάς, Μπαλλής, Πρεβενιός, Μ. Κουκάς, Π. Ασημομύτης, Στυλιανός, Τσικόπουλος Μανταφούνης.

Έπαιξαν ακόμη και οι Απ. Κουσαθανάς, Αντ. Κουσαθανάς, Ξένος, Μάρτιν, Διονυσόπουλος, Αρτ. Θεοχάρης, Παν. Κατσάρας.

Παλαίμαχοι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ: Μητρογιάννης, Ιωαννίδης, Βιδάλης, Κράγιος, Θεολόγου, Τσαμαλής, Παπαδόπουλος, Κατσάνης, Τζαβάρας, Ναστόπουλος, Τσαγκαβέλης.

Αγωνίστηκαν και οι Ντεβέλης, Γιδάκος, Βαθρακοκοίλης, Παναγιώτου, Χιώτης, Παπαθανασίου, Πετρίδης, Κασιδιάρης, Καλαμάρας.

Προπονητής ο Ροδόπουλος

Προπονητής των παλαιμάχων του ΑΟ Μυκόνου είναι ο Λευτέρης Ροδόπουλος, ενώ πρόεδρος των βετεράνων είναι ο Παναγιώτης Αντωνιάδης. Από το ματς με την Προοδευτική δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιώργος Βιγλιάρης και Σάκης Αγορογιάννης, ενώ απουσίαζαν λόγω φόρτου εργασίας οι Αργύρης Κεραμιδάς, Ανάργυρος Ασημομύτης, Βαγγέλης Λάιος, Θύμιος Τζάτζος, Βασίλης Ψυχράμης και Νίκος Αναστασίου.

Ασημομύτης: Στηρίζουμε ανάλογες δραστηριότητες

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των παλαιμάχων του ΑΟ Μυκόνου, Πέτρος Ασημομύτης, δήλωσε: «Οι παλαίμαχοι του ΑΟ Μυκόνου στηρίζουν τέτοιου είδους δραστηριότητες. Με μεγάλη μου ικανοποίηση θα ήθελα να εκφράσω εγώ και εκ μέρους όλων των παλαιμάχων Μυκόνου στον αγαπητό μας φίλο και παλιό μου συμπαίκτη Αντώνη Πολυκανδριώτη που τιμήσαμε να είναι πάντα χαρούμενος, δυνατός, ευτυχισμένος και να έχει πλούσια υγεία και φτωχό πόνο. Ευχαριστούμε τον σύλλογο “Πίστη” που προσήλθε στο νησί μας, συγχαρητήρια για τον μεγάλο αγώνα που κάνουν να στηρίζουν μικρά παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και ιδιαίτερα τον παλιό Πειραιώτη διαιτητή Βαγγέλη Γιαννακουδάκη. Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Κυκλάδων για τις βραβεύσεις και για την παρουσία της, όπως όλοι γνωρίζουμε ο πρόεδρος Ρένος Φρέρης και οι συνεργάτες του είναι πρωτοπόροι σε όλα τα αθλητικά μεγάλα γεγονότα των Κυκλάδων και μας τίμησαν με την παρουσία τους διά του εκπροσώπου τους, Παναγιώτη Κουλουμπή. Ευχαριστούμε επίσης τους διαιτητές της ΕΠΣ Κυκλάδων Ι. Ρούσσο, Δρόσο και Κουκά καθώς και τον αρχιδιαιτητή Λάμπρο Μενδρινό. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές και τους φιλάθλους που έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο του Κόρφου».

Υπό το βλέμμα του δημάρχου

Στο γήπεδο του Κόρφου έδωσε το «παρών» και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και παρακολούθησε το φιλικό των παλαιμάχων του ΑΟ Μυκόνου με το αντίστοιχο συγκρότημα της Προοδευτικής. Μαζί του ήταν και ο αντιδήμαρχος του νησιού και πρόεδρος της ΑΕ Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς, ενώ από την ΕΠΣ Κυκλάδων παραβρέθηκε ο υπεύθυνος Τύπου Παναγιώτης Κουλουμπής. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δεξίωση στο καφεστιατόριο του Γιώργου Κουσαθανά στο Μαράθι, ενώ την παραμονή του παιχνιδιού οι παλαίμαχοι διασκέδασαν στο κλαμπ «Rhapsody» του πρώην αρχηγού του ΑΟ Μυκόνου, Γιάννη Κουτσούκου. Η ρεβάνς θα δοθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στον Κορυδαλλό.