Super League K17: Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό

Η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 1-0 για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής. 

Super League K17: Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό

Χωρίς βαθμό έμεινε απέναντι στον Παναθηναϊκό η Κ17 του Ολυμπιακού που ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος στο 5′ αλλά το σουτ του Παπακαννέλου κατέληξε άουτ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα και το έκανε σκοράροντας. Στο 7′ ο Νότας, έπειτα από ωραία ενέργεια απ’ τα δεξιά, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Ναλιτζή, ο οποίος με σουτ από κοντά εκτέλεσε γράφοντας το 1-0.

Στο 10′ ο Πιτσώτης σούταρε μέσα απ’ την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 42′ ήταν η ώρα του Ολυμπιακού για να απειλήσει, όμως το σουτ του Μοίρα δεν βρήκε στόχο. Στο 57′ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ όταν η σέντρα-σουτ του Ρομάνο, κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Κωστούλα, κατέληξε στο δοκάρι των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός(Παπαδάκης): Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Δάμης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Νικολετόπουλος, Λάζαρης (78′ Γεωργουλάκης), Νότας (90′ Ορμενάι), Τόμπρας (50′ Ρομάνο), Ναλιτζής.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (76’ Μουζακίτης), Φανάρας (60’ Κακακιός), Πρεκατές (60’ Αλαφάκης), Μοίρας (76’ Μαυρόπουλος), Παπακανέλλος, Γατόπουλος (44’ Δρόσος).

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος: