ΕΠΣΑ: Τα ζευγάρια της 4ης φάσης του κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΑ η κλήρωση για την τέταρτη φάση του κυπέλλου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3 και 10 Νοεμβρίου

ΕΠΣΑ: Τα ζευγάρια της 4ης φάσης του κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΑ η κλήρωση για την τέταρτη φάση του κυπέλλου της Ένωσης και τα 14 ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα είναι τα παρακάτω:

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων - Νέα Ιωνία, Πανερυθραϊκός - Άγιος Θωμάς, Άγιοι Ανάργυροι - Χαλάνδρι, Αίαντας Ταύρου - Αγία Παρασκευή, Σούρμενα - Δάφνη Π. Φαλήρου, Τράχωνες - Αγία Ελεούσα, Άμιλλα Περιστερίου - Μικρασιατικός, Κένταυρος Βριλησσίων - Παπάγος, Διάνα Ηλιούπολης - Παλαιό Φάληρο, Καματερό - Χαϊδάρι, Βύρωνας - Ολυμπιακός Λιοσίων, Αθηναϊκός - Λυκόβρυση, Δόξα Βύρωνος - Μελίσσια, ΓΣ Αργυρούπολης - Χολαργός.

Τα παιχνίδια αυτής της φάσης θα διεξαχθούν στις 3 και 10 Νοεμβρίου. Οι 14 νικητές από τους αγώνες και οι έξι ομάδες που θα προστεθούν από την Γ' Εθνική, θα αποτελέσουν τα είκοσι σωματεία της πέμπτης φάσης του κυπέλλου. Έτσι θα δημιουργηθούν οχτώ ζευγάρια και τέσσερις ομάδες θα περάσουν χωρίς κλήρωση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.