Super League K19: Απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έμεινε στο 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. 

Super League K19: Απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων θέλοντας να επιβάλει τον ρυθμό του, με την πρώτη ωστόσο φάση που έφερε και το γκολ να προκύπτει στην κόντρα. Ο Μοίρας υποδέχθηκε την μπάλα λίγο πιο μπροστά από τη μεσαία γραμμή, πέρασε με υποδειγματικό τρόπο δύο αντιπάλους πάνω στη γραμμή και συγκλίνοντας έκανε με όμορφο πλασέ με το δεξί το 1-0 στο 17’.

Οι παίκτες του Μαυρογενίδη έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων όταν στο 26’ ο Πατήρας πέρασε και τον τερματοφύλακα από δεξιά ωστόσο το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Αφού χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία με σουτ του Κασέμι ο Απόλλων κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 38’ με τον Τσιχριτζή.

Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία καλή στιγμή λίγο μετά τη σέντρα στο β’ μέρος, η προβολή του προωθημένου Χριστοφιλόπουλου όμως έφυγε έξω με τους φιλοξενούμενους στο 51’ να στέκονται τυχεροί –όπως και στο πρώτο τέρμα- αφού η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στον Τριανταφυλλίδη μετά από κόντρες στην περιοχή για να έρθει έτσι το δεύτερο τέρμα.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν αντίδραση αρχικά με τον Κασέμι που απείλησε με απευθείας φάουλ, ενώ στο 67’ ο Ιμπαγάσα που είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, έστρωσε ιδανικά στον Κεραμίδα που με δυνατό αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» που έκλεισαν τον Απόλλωνα στην περιοχή του από εκείνο το σημείο και μετά θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ αλλά η προβολή του Μοίρα, το σουτ του Φρέρη και –κυρίως- το πλασέ του Ιμπαγάσα στις καθυστερήσεις που εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα, δεν μετετράπησαν σε γκολ.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Φρέρης, Χρήστου, Κυρσανίδης (40’ Ιμπαγάσα), Κασέμι (83’ Κουτσογούλας), Άνθης (46’ Πετρόπουλος), Πατήρας (62’ Προκοπίου), Μοίρας (83’ Πρεκατές).