Επίσημο: Γενικός διευθυντής ακαδημιών στον ΑΟ Γλυφάδας ο Άκης Ζήκος

Ο ΑΟ Γλυφάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη Άκη Ζήκου στη θέση του Γενικού Διευθυντή στις ακαδημίες της ομάδας.

Επίσημο: Γενικός διευθυντής ακαδημιών στον ΑΟ Γλυφάδας ο Άκης Ζήκος

Ο ΑΟ Γλυφάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη Άκη Ζήκου στη θέση του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες της ομάδας.

Μία εντυπωσιακή κίνηση για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πραγματοποίησε ο ΑΟ Γλυφάδας, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον πρώην μέσο της ΑΕΚ, Άκη Ζήκο, ο οποίος θα αναλάβει το πόστου του Γενικού Διευθυντή στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διαθέτει πείρα στο εν λόγω πόστο από την θητεία του στην ΑΕΚ (2013-15, 2017-2020) ως γενικός διευθυντής των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Γλυφάδας:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας ενεργοποίησαν τη βόμβα του καλοκαιριού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του Συλλόγου και η έναρξη μιας νέας εποχής και για την Ακαδημία μας που σηματοδοτεί η έλευσή του...

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ομάδας μας ο Άκης Ζήκος. Ένας από τους κορυφαίους μέσους όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε σε τελικό του Champions League την περίοδο 2003-04 με τη φανέλα της Μονακό...

Ως Γενικός Διευθυντής 6 χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ το 2013-2015, 2017-2020... Οι στόχοι μας και η φιλοσοφία μας κοινοί και για τα επόμενα χρόνια θα πορευτούμε μαζί για να δημιουργήσουμε μια ακαδημία πρότυπο στην Αθήνα και σιγά σιγά σε όλη την Ελλάδα. Άκη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Γλυφάδας».