Ο Κάιπερς εκτέλεσε στο 93΄ την Παναχαϊκή (vid)

Με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Εργοτέλης νίκησε  με 2-1 την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο για την 20η αγωνιστική της Football League.

Ο Κάιπερς εκτέλεσε στο 93΄ την Παναχαϊκή  (vid)
Eurokinissi

Ο Εργοτέλης του Τάκη Γκώνια έριξε στο «καναβάτσο» και την καταπληκτική φέτος Παναχαϊκή κερδίζοντας την με 2-1, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στα Περιβόλια με αντίπαλο τον ΑΟΧ Κισσαμικό (3-0). Οι Πατρινοί πλέον έμειναν στο -5 πέντε από τον δεύτερο ΟΦΗ και στον -7 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη.

Οι Ηρακλειώτες άνοιξαν στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με υπέροχο πλασέ του Έφορντ, μετά από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα «ίσα» στο 42’, με τον συνήθη ύποπτο Μωραΐτη να σκοράρει για το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σκόραραν με πλασέ του Κάιπερς.

Οι συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπουτσάκης (64' Ιατρούδης), Ροβίθης (81' Μανουσάκης), Εφορντ (70' Σταματάκος), Κάιπερς
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βροντάρας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης (81' Πολυχρόνης), Φουρλάνος, Στεργίδης (64' Αποστολόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (75' Βασιλείου)