Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Στεάουα με 2-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Στεάουα Βουκουρεστίου με 2-1 δείχνοντας καλά δείγματα στο πρώτο ημίχρονο.

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Στεάουα με 2-1

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' μπήκε δυνατά στον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιερίνια.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου ανέβασαν ρυθμό και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο πέτυχαν και δεύτερο τέρμα που προήλθε από αυτογκόλ του Μπαλάσα έπειτα από προσπάθεια του Ελ Καντουρί. Με την μπάλα να είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ οι Πέλκας και Μπίσεσβαρ προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την εικόνα των Κυπελλούχων Ελλάδας να είναι ικανοποιητική. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο ο ΠΑΟΚ έδειχνε να μην έχει ανάσες εν αντιθέσει με την Στεάουα που είχε τις φάσεις να μειώσει . Η λάθος συνεννόηση του Κρέσπο με τον Πασχαλάκη έδωσε την ευκαιρία στον Μαν να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να σκοράρει για το τελικό 2-1. Οι Ρουμάνοι πίεσαν για το τέρμα της ισοφάρισης αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ο Ραζμάν Λουτσέσκου έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του με τους Θεσσαλονικείς να ξεκινούν νικηφόρα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (46′ Λάμπρου) και Πέλκας.

Στεάουα: Βλαντ, Μπενσα, Μπαλασα, Φιλιπ, Νεντέλκου, Τανάσε, Μοράις, Μορουτάν, Μπενζάρ, Τσάκα και Γιάκολις.