Πρίγιοβιτς: «Εφικτός ο στόχος των 30 γκολ τη νέα σεζόν!

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μίλησε για τη νέα χρονιά μέ τον ΠΑΟΚ -και όχι μόνο- μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρίγιοβιτς: «Εφικτός ο στόχος των 30 γκολ τη νέα σεζόν!

Μεταξύ άλλων ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δήλωσε πως μπορεί να πετύχει 30 γκολ και περισσότερα τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την περασμένη σεζόν και το Μουντιάλ: «Το Μουντιάλ είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες, για μένα το ίδιο. Αν το δούμε από πλευρά απόδοσης ως ομάδα, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς (Σερβία) και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό το να είσαι σε μια τέτοια διοργάνωση. Στη σεζόν που πέρασε κερδίσαμε το νταμπλ στο γήπεδο, πήραμε το Κύπελλο, οπότε σε προσωπικό επίπεδο είμαι ικανοποιημένος. Ελπίζω τη νέα σεζόν να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το στόχο του Champions League στη νέα περίοδο: «Είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για μας, σαν ομάδα, έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, η Βασιλεία είναι δυνατή ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο, πρέπει να έχουμε και τύχη, ειδικά σε μια τέτοια διοργάνωση. Με τη Λέγκια πετύχαμε καλούς αντιπάλους και καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους. Η Βασιλεία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για το στόχο μας, γιατί αν δεν μπούμε στους ομίλους του Champions Legue, τότε το μίνιμουμ που πρέπει να καταφέρουμε είναι οι όμιλοι του Europa League. Σίγουρα το Champions League είναι κάτι διαφορετικό και καλύτερο για την ομάδα και για εμάς».

Για τον προσωπικό του στόχο και αν τον αγχώνει ότι τη δεδομένη στιγμή είναι ο μοναδικός επιθετικός στον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος μου είναι να κάνω μια καλύτερη σεζόν από πέρυσι. Είμαι φιλόδοξος και έτοιμος γι' αυτό. Αυτό που έχει, όμως, μεγαλύτερη σημασία είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, γιατί πάνω από οποιονδήποτε προσωπικό στόχο, είναι ο στόχος της ομάδας, μετά έρχονται οι ατομικές διακρίσεις. Θέλω να γίνομαι καλύτερος, να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει, να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ίσως ο στόχος των 30 γκολ και παραπάνω, να είναι εφικτός, από ότι είδαμε την περυσινή σεζόν, αλλά επαναλαμβάνω ότι το πιο σημαντικό είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Όσον αφορά ότι είμαι ο μόνος επιθετικός αυτή την στιγμή, προσπαθώ να μην σκέφτομαι οτιδήποτε τέτοιο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι όσο πιο γρήγορα έτοιμος, ώστε να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ότι είναι από τους πιο ακριβούς παίκτες του ΠΑΟΚ και ότι φαίνεται πως ο ”Δικέφαλος” δε θέλει να τον παραχωρήσει: «Έχω πολύ καλό “ δέσιμο” με τον ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή το ένιωθα αυτό. Είμαστε φιλόδοξοι, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα, θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να ξεκουραστώ, αλλά για να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω το σύλλογο να γίνει μεγαλύτερος. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία για μένα. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα θέλω να γίνομαι καλύτερος, από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο σίγουρα δεν μπορείς να γνωρίζεις τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και θεωρώ ότι το “ δέσιμο” αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι καλό και για τους δυο μας. Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ».

Για το αν τον καλύπτει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ, για μένα, έχει ό,τι χρειάζεται, ώστε να μείνω στις τάξεις του για πολλά χρόνια. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα, κάθε μέρα θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, συνολικά. Το κλίμα είναι πολύ καλό, ξέρεις ότι θα ξυπνήσεις κάθε μέρα και ο καιρός θα είναι καλός, η πόλη (Θεσσαλονίκη) είναι όμορφη, είναι κάτι που δεν είχα στις προηγούμενες ομάδες μου. Ο ΠΑΟΚ έχει τα πάντα για να μπορέσω να μείνω εδώ για αρκετά χρόνια, ωστόσο, όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι σύντομη και όλα γίνονται γρήγορα. Έτσι, δεν επιλέγω να σκέφτομαι οτιδήποτε σχετικό, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να πετύχουμε τους στόχους μας, να μπούμε στους ομίλους του Champions League, να κερδίζουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ