Ο Απόστολος Βέλλιος με φανέλα του Ηρακλή υπογεγραμμένη από τον Αντόνιο Μπαντέρας (Photos)!

O Απόστολος Βέλλιος φωτογραφήθηκε με φανέλα του Ηρακλή που υπέγραψε ο Αντόνιο Μπαντέρας κατά την επίσκεψη του (για τις ανάγκες της νέας του ταινίας) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Γηραιού» στην Μίκρα

Ο Απόστολος Βέλλιος με φανέλα του Ηρακλή υπογεγραμμένη από τον Αντόνιο Μπαντέρας (Photos)!

Δεν ήταν μια μέρα σαν τις άλλες για τον Απόστολο Βέλλιο στο προπονητήριο του Ηρακλή στην Μίκρα.

Κι αυτό γιατί ο διεθνής φορ φωτογραφήθηκε με την υπογεγραμμένη φανέλα του Αντόνιο Μπαντέρας, που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Γηραιού» για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του.

Ο Ισπανός σταρ του Χόλιγουντ νωρίτερα είχε ξεναγηθεί από τους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ πληροφορήθηκε την ιστορία των «κυανόλευκων» πριν τους ευχαριστήσει για την συνεργασία.

Σε ανάρτηση τους στο Facebook στον Ηρακλή αναφέρουν:

«Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα πραγματοποιούνται σήμερα τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντερας. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός βρέθηκε από νωρίς στο χώρο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Ηρακλής που του εξήγησαν την ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα υπέγραψε μια φανέλα που του δόθηκε και ήταν εξαιρετικά ευγενικός και φιλικός, ενώ τόνισε ότι του άρεσαν οι εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε για την συνεργασία.

Παράλληλα δόθηκε μια φανέλα του Ημίθεου στον σκηνογράφο της ταινίας Ντεηβιντ Ιγκραμ , καθως το ονοματεπώνυμο του είναι μια ξεχωριστή ιστορία για τον Ηρακλή», έγραψαν οι κυανόλευκοι στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.