Super League K19: Νικηφόρο φινάλε για Ολυμπιακό, 2-0 την ΑΕΛ

Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε την ΑΕΛ με 2-0 και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. 

Super League K19: Νικηφόρο φινάλε για Ολυμπιακό, 2-0 την ΑΕΛ

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πολλές ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια ενώ και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων» πέτυχε ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο σκόρερ είδε μάλιστα το οριζόντιο δοκάρι να του στερεί το γκολ στο 20ο λεπτό για να ακολουθήσει νέα ευκαιρία με τον Ντόι το σουτ του οποίου βρήκε στο δεξί δοκάρι. Ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μισό κυρίως με Καράκουτη και Κασέμι, κρατώντας συνέχεια την ΑΕΛ μέσα στην περιοχή της. Το 1-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν μετά από φάση διαρκείας ο Σταυρόπουλος σούταρε εύστοχα από κοντά.

Το παιχνίδι δεν άλλαξε μορφή στο δεύτερο μέρος. Σταυρόπουλος και Ντόι απείλησαν στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ η πίεση των γηπεδούχων απέφερε «καρπούς» στο 57’ με τον Σταυρόπουλο να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 2-0. Ο Ολυμπιακός που ήταν αήττητος από την επανέναρξη του πρωταθλήματος (5 νίκες, 1 ισοπαλία) ολοκλήρωσε τη σεζόν στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Κίτσος (69’ Λιοφάγος), Χρήστου, Κατσογιάννης, Κεραμίδας, Ντόι, Σταυρόπουλος (81’ Πάστρας), Καράκουτης (69’ Σπυριδάκης), Κασέμι (58’ Παπαδάκος), Τσέλιος (58’ Λιάτσος), Σταμούλης.