Super League K19: Πήρε την ισοπαλία ο Ολυμπιακός στην έδρα του Άρη με 1-1

Η Κ19 του Ολυμπιακού έμεινε στο 1-1 με τον Άρη για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων

Super League K19: Πήρε την ισοπαλία ο Ολυμπιακός στην έδρα του Άρη με 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Α. Καραμπουρνιώτης» καθώς στο 1-1 έμειναν ο Άρης και ο Ολυμπιακός για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Οι «κίτρινοι» βρήκαν πρώτοι τον τρόπο να σκοράρουν με γκολ του Σάιμπερτ στο 16ο λεπτό της συνάντησης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε και άλλες ευκαιρίες να φτάσει στο 2-0 αλλά οι προσπάθειες της δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε τελικά στο 86ο λεπτό. Έπειτα από ωραία σέντρα του Αποστολόπουλου ο Τσέλιος με κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Νικοπολίδη έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Μακρής απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Καράκουτη.

Οι Πειραιώτες διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση έχοντας τρεις λιγότερους βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που νίκησε τη Λαμία με 5-0.

Άρης (Καζάνας): Μακρής, Ασλανιδης, Σάιμπερτ (76′ Δασκαλάκης), Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Πάγκος, Μαρμαρίδης, Μπακουτσής (80′ Αλτιτζής), Σπαρτιάτης, Τσιπούρας (70’ Τσακιρίδης), Κριμίτζας.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Καλογερόπουλος, Νικόλης, Λιάτσος, Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Κίτσος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της δέκατης αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1-0

ΑΕΛ - Ατρόμητος 1-2

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-5

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-2

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 0-1

Η βαθμολογία: