Νέα διοίκηση και Καραδήμος στο τιμόνι του Εθνικού

Με νέα πρόσωπα και νέο προπονητή θα ξεκινήσει τη  χρονιά ο Εθνικός. 

Νέα διοίκηση και Καραδήμος στο τιμόνι του Εθνικού

Με νέα πρόσωπα στελεχώθηκε η διοίκηση του Εθνικού όπως ανακοίνωσε η ομάδα μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Όσον αφορά τα αγωνιστικά την τεχνική ηγεσία θα αναλάβει ο Λουκάς Καραδήμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνήλθε σε σώμα και συγκροτήθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. το απόγευμα της Τρίτης, 3/7/2018. Ύστερα από μια ιδιαίτερη και πολυτάραχη ποδοσφαιρική περίοδο που δεν έχει τελειώσει ακόμα και σήμερα, η Διοίκηση του Εθνικού ξεκίνησε την εκτέλεση του πλάνου που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της νέας σεζόν.

Όλη αυτή την περίοδο που μεσολάβησε από τον τελευταίο αγώνα ως και σήμερα, η Διοίκηση του Εθνικού αφουγκραζόταν και σχεδίαζε την επόμενη ημέρα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς αντιδράσεις πανικού και κλείνοντας τα αυτιά της στην κινδυνολογία και στις όποιες Κασσάνδρες σκιαγραφούσαν ζοφερό το μέλλον της. Τα συμπεράσματα πολλά: Λάθη έγιναν και θα γίνουν, γιατί μόνο όποιος δεν πράττει κάτι δεν κάνει και λάθη. Μαθαίνοντας από αυτά και ορμώμενη από τη δίψα για επάνοδο εκεί που πραγματικά ανήκει, ακολουθώντας συνειδητά τον δρόμο της σιωπής σε θέματα ανακοινώσεων όταν δεν έχει πραγματικά κάτι ουσιαστικό να προσθέσει, επικοινωνιακός δρόμος που θα ακολουθηθεί και στο μέλλον.

Στα της χθεσινής συνεδρίασης ανακοινώθηκε η πρόσληψη του κ. Λουκά Καραδήμου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, κ.κ. Μάριο Κασσιάνο (Γυμναστής) και Γιώργο Τσιάνο. Παράλληλα, συνεχίζεται ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, με ανανεώσεις καθώς και με επαφές με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα όπου αυτή χρειάζεται ενίσχυση κατόπιν υποδείξεων του νέου τεχνικού υπευθύνου. Παράλληλα, λύθηκε η συνεργασία της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Κατσικοκέρη και Micheel, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία ευχόμενη ό,τι καλύτερο στην καριέρα τους.

Όλα αυτά εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που εκκρεμεί εναντίον της πρωτόδικης απόφασης με την οποία αφαιρέθηκαν αδίκως 3 βαθμοί από την ομάδα μας. Στην περίπτωση που προκύψει θέση για την Football League προκειμένου ο Εθνικός να προαχθεί ως πρώτος επιλαχών, τα απαραίτητα εχέγγυα που θα απαιτηθούν για τη συμμετοχή στην παραπάνω κατηγορία είναι υπαρκτά και εξασφαλισμένα. Σε κάθε περίπτωση ο Εθνικός της νέας περιόδου χτίζεται με γνώμονα να πρωταγωνιστήσει στην Γ' Εθνική ενώ εφόσον δοθεί η ευκαιρία της συμμετοχής στη Football League να έχει μια αξιοπρεπή πορεία, εφάμιλλη του ονόματος του και του ειδικού βάρους που φέρει.

Στα της σύστασης της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ., αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από την προεδρία ο κ. Σπύρος Κωτσόπουλος, τον οποίο και αφού το Δ.Σ τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη και διαχρονική του προσφορά στον ποδοσφαιρικό Εθνικό τον εξέλεξε παμψηφεί ως Επίτιμο Πρόεδρο. Για προσωπικούς λόγους αποχωρεί και ο κ. Παναγιώτης Καραμολέγκος, μέλος του Εθνικού με διαχρονική και ουσιαστική προσφορά επι σειρά ετών,τον οποίο και ευχαριστεί το Δ.Σ του Εθνικού. Την σκυτάλη στην προεδρία αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Δέρβος ενώ νέα προσθήκη στη Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. αποτελεί ο κ. Νάσος Κοσμάς ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου δίπλα στον κ. Δημήτρη Καραφαντή ο οποίος και συνεχίζει από το ίδιο πόστο, αυτό του αντιπροέδρου.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος - Βασίλης Δέρβος

Αντιπρόεδροι - Δημήτρης Καραφαντής / Νάσος Κοσμάς

Έφορος - Παναγιώτης Γκότσης Μέλος - Δημήτρης Γεωργάρας

Μέλος - Ηλίας Αρμόδωρος

Μέλος - Γεώργιος Ξυδέας

Μέλος - Αλέξανδρος Καρυδόπουλος

Νομικός Σύμβουλος - Δημήτριος Μπόνης