Super League K19: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0: Βάφτηκε «ερυθρόλευκο» το ντέρμπι (highlights)

Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό με 2-0 στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων

Super League K19: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0: Βάφτηκε «ερυθρόλευκο» το ντέρμπι (highlights)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 2-0 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ που έχει και ένα ματς λιγότερο.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, με τους «πράσινους» να έχουν τις πρώτες ευκαιρίες αλλά χωρίς να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Στο 35ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν με υποδειγματικό τρόπο στην αντεπίθεση και ο Φρέρης έπειτα από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά έκανε το σουτ και χρίστηκε σκόρερ για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πειραιά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι για το 1-1.

Ο Λαζαρίδης εκτέλεσε φάουλ στο 56' η μπάλα μετά από την παρέμβαση του τείχους στρώθηκε στον Καλοσκάμη, ο οποίος σημάδεψε από κοντά το οριζόντιο δοκάρι.

Η αντίδραση των παικτών του Αντώνη Νικοπολίδη ήρθε είκοσι λεπτά αργότερα. Ο Καράκουτης τσίμπησε τη μπάλα στην περιοχή και ο Σιδεράς στην προσπάθεια του να διώξει τον ανέτρεψε.

Ο Χατζηγιαννάκης έπεσε στη σωστή πλευρά και απέκρουσε το πέναλτι του Νικόλη, αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Κεραμίδας (75’ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Φρέρης, Μπέλιτς (57’ Σταμούλης), Σαπουντζής (68’ Νικόλης), Τσέλιος, Κίτσος, Λιάτσος (68’ Καράκουτης), Κασέμι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σάμιος): Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Πορφυρόπουλος, Καλοσκάμης (81' Βολάκης), Κωστόπουλος (81' Κυριόπουλος), Αμπντελραχμάν (70' Νταμπίζας), Κρυπαράκος, Λαζαρίδης (59' Στόιος).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός - Άρης 0-2

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 3-0

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 1-3

ΑΕΚ - ΑΕΛ 1-1

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Βόλος - ΟΦΗ (30/5, 11:00)

Η βαθμολογία: