Τσιριγώτης: «Ο Ιωνικός ανέβηκε στη φυσική του θέση με κόπους και θυσίες»

Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του Ιωνικού στη Super League 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας της Νίκαιας, Γιάννη Τσιριγώτη.

Τσιριγώτης: «Ο Ιωνικός ανέβηκε στη φυσική του θέση με κόπους και θυσίες»

O Ιωνικός προβιβάστηκε ξανά στη μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια και θα παίξει στο πρωτάθλημα της Super League 1 της περιόδου 2021-22.

Η ιστορική ομάδα της Νίκαιας επικράτησε την Τετάρτη (19/5) του Εργοτέλη (2-1) και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Ξάνθη - Λεβαδειακός (1-0) στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2 πήρε την άνοδο για τα «σαλόνια», κάνοντας πανευτυχείς τους φίλους του.

Ένας εξ αυτών είναι ασφαλώς και ο διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων», Γιάννης Τσιριγώτης, τον οποίο οι οπαδοί του συλλόγου σήκωσαν στα χέρια έξω από το γήπεδο της Νεάπολης μετά το τέλος του αγώνα. Ο χρηματοδότης και πρόεδρος της διοίκησης του Ιωνικού, με το αίσθημα της δικαίωσης των κόπων και των θυσιών του να τον πλημμυρίζει, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση για το επίτευγμα της νικαιώτικης ομάδας:

«Το όραμά μας, ως οικογένεια Τσιριγώτη, ο στόχος μας και τα όνειρά μας ήταν, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το τιμόνι αυτού του μεγάλου συλλόγου, το φθινόπωρο του 2018, να τον επαναφέρουμε στη φυσική του θέση, εκεί όπου ανήκει και αξίζει να βρίσκεται. Τα καταφέραμε μέσα από μεγάλο αγώνα, κόπους και θυσίες. Έχουμε την ευλογία να πανηγυρίζουμε την τρίτη συνεχόμενη άνοδο και την επιστροφή του αγαπημένου μας Ιωνικού στην Α' Εθνική».

Αμέσως μετά ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού απηύθυνε τις ευχαριστίες του: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τη μεγάλη μάχη και βγήκαν νικητές, τον προπονητή μας Δημήτρη Σπανό και σύσσωμο το τεχνικό τιμ, αλλά και όλα τα στελέχη που δούλεψαν για την ομάδα. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας, που ήταν αναγκαστικά λόγω της πανδημίας μακριά μας, αλλά με τον τρόπο του δεν μας άφησε ποτέ μόνους!».