Συγχαρητήρια Μώραλη στον Ολυμπιακό για το 46ο πρωτάθλημα

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, συνεχάρη με δήλωσή του άπαντες στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια Μώραλη στον Ολυμπιακό για το 46ο πρωτάθλημα

Την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για τον ερχομό και του φετινού πρωταθλήματος στον Πειραιά αισθάνθηκε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο δήμαρχος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας απονέμει τα εύσημα στους συντελεστές της ανάδειξης των «ερυθρολεύκων» σε πρωταθλητές για 46η φορά στην ιστορία τους και τονίζει τη σιγουριά του ότι τα καλύτερα για τον σύλλογο και τους φίλους του βρίσκονται μπροστά.

Ακολουθεί η δήλωση του Γιάννη Μώραλη, την οποία ανάρτησε στα social media:

«Ακόμα ένα πρωτάθλημα, το 46ο στην ιστορία του, κατέκτησε ο Ολυμπιακός
με τη νίκη του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη φετινή εξαιρετική πορεία σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται χωρίς τη φυσική παρουσία των φιλάθλων μας στα γήπεδα, εξαιτίας της πανδημίας, στον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ασχολούμενος με το πραγματικό ποδόσφαιρο ανεβάζει κάθε χρόνο τον πήχη, καθιστώντας τον Ολυμπιακό μας ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ, στη διοίκηση της ΠΑΕ, στην προπονητική ομάδα, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για την κατάκτηση και του Κυπέλλου ώστε να κλείσει μια εξαιρετική χρονιά, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό μας.

Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός με την ισχυρή ιδιοκτησία του, τη σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και τη δύναμή του, τον κόσμο του, να στηρίζει την ομάδα, είτε είναι στα γήπεδα είτε όχι, θα συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα στη λαμπρή ιστορία του, να κάνει υπερήφανο τον Πειραιά και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!».