Εκλογές ΕΠΟ: Εποχή Ζαγοράκη - Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πλέον ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Εκλογές ΕΠΟ: Εποχή Ζαγοράκη - Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ. Μάλιστα, στηρίζει και αυτός τον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών», παραδέχθηκε ο κ. Νίκας.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Νίκα, που πήρε τον λόγο στο τέλος της διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας, όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοικτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευτώ κι εγώ με την ψήφο μου, καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας