Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σεϊταρίδης για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (26/3) ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που θα κατέβαινε με την ΕΠΣ Χανίων ως υποψήφιος στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, απέσυρε τη συμμετοχή του για προσωπικούς λόγους.

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σεϊταρίδης για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Ανατροπή με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Από εκεί που είχε δηλώσει την υποψηφιότητά του με την ΕΠΣ Χανίων για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και έκανε λόγο για στήριξη στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη που κατεβαίνει για πρόεδρος στην Ομοσπονδία, εκτάκτως ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής (26/3) ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Όπως γνωστοποίησε, το κάνει για προσωπικούς λόγους, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφέρει σε ό,τι του ζητηθεί στο μέλλον για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Δηλώνω την παραίτηση του από υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για προσωπικούς λόγους. Βεβαίως και δεν αποκλείω στο μέλλον να συμμετέχω εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία ή να αποδεχθώ μια θέση αν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και πάντα με γνώμονα την δυνατότητα μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις μου για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου».