Η ΕΠΟ ακύρωσε την συμφωνία ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκού για αλλαγή έδρας (vid)!

Τις ευθύνες της ΕΠΟ για την αναβολή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου επεσήμανε ο επιχειρησιακός διευθυντής των «πρασίνων», Σπύρος Βλάχος, υποστηρίζοντας ότι οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει σ' αλλαγή έδρας αλλά η διοργανώτρια την ακύρωσε...

Η ΕΠΟ ακύρωσε την συμφωνία ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκού για αλλαγή έδρας (vid)!

Το... φιάσκο της αναβολής του τέταρτου, χρονικά, προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκού βαραίνει, εκτός από τον ...κακό καιρό και την ΕΠΟ.

Αυτό είπε, ουσιαστικά, ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, αφού επιβεβαίωσε πως οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει με τους Ηπειρώτες για αλλαγή έδρας στο πρώτο ματς με τη διοργανώτρια αρχή του θεσμού ν' ακυρώνει την συμφωνία.

Ο κ. Βλάχος, μίλησε αρχικά για τα διαδικαστικά της αναβολής του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σε τέτοιες περιπτώσεις την όποια απόφαση για τη διεξαγωγή ενός αγώνα την παίρνει ο διαιτητής, ο οποίος ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι θα τεστάρει όλο το γήπεδο όπως και έγινε. Αφού προέβη σε αυτήν την ενέργεια, μας κάλεσε στα αποδυτήρια και μας είπε ότι έκρινε πως λόγω της λάσπης που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο, το ματς δεν θα γίνει γιατί υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Εκεί βασίστηκε η απόφασή του να αναβληθεί το ματς και πλέον αναμένουμε από την ΕΠΟ την ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθεί. Η εκτίμηση που έχουμε είναι ότι θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία».

Ακολούθως επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός είχε αποδεχθεί πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα για αλλαγή της έδρας: «Πράγματι, υπήρξε σχετικό αίτημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να γίνει το πρώτο ματς στην Αθήνα και μάλιστα υπήρχε συμφωνία των δύο ομάδων για αυτό. Ωστόσο ήταν απόφαση της ΕΠΟ να μην υπάρξει τροποποίηση και έτσι το ματς ορίστηκε όπως προέκυψε στην κλήρωση...»