ΑΕΚ - Βόλος 4-2: «Πάνω χέρι» μ' ανατροπή και 11λεπτο ξέσπασμα (Highlights)!

Η ΑΕΚ που έχανε ως το 24’ με 1-0 από το Βόλο στο ΟΑΚΑ στο 36’ είχε κάνει το ματς 4-1 με ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας. Ωστόσο στην επανάληψη δέχθηκε το 4-2 και με την εικόνα της δεν έδειξε να είναι με το ένα... πόδι στην τετράδα του Κυπέλλου

 

ΑΕΚ - Βόλος 4-2: «Πάνω χέρι» μ' ανατροπή και 11λεπτο ξέσπασμα (Highlights)!

Ένα ξέσπασμα 11 λεπτών άλλαξε άρδην το αποτέλεσμα και την κατάσταση στην υπόθεση πρόκριση στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Βόλου, αφού η «Ένωση», που έχανε ως το 24’ με 1-0 από την ομάδα της Μαγνησίας στο 36’ το είχε γυρίσει σε 4-1!

Το τελικό 4-2, ναι μεν φέρνει μια προσωρινή ηρεμιά στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», που προέρχονταν από 2 εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα τους σε μεγάλα διαστήμα του αγώνα ήταν προβληματική και το σκορ δεν την κρύβει…

Στα πρώτα 24’ λεπτά εκτός από το γκολ του Δουβίκα (από κάθετη του Νίνη), στο 14ο λεπτό, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είχε 6 τελικές, αλλά με το που δέχθηκε την ισοφάριση (25') από τον Μάνταλο (από ασίστ του Γκαρσία) κατέρρευσε κι έγινε έρμαιο των διαθέσεων του Τάνκοβιτς.

Ο Σουηδός με δύο τέρματα σε 3 λεπτά (29’-32’), το ένα ωραιότερο από το άλλο, έκανε το 3-1 (κι εξέθεσε τον Χιμένεθ, που τον είχε παγκίτη στα προηγούμενα ματς...), ενώ ο Ολιβέιρα αξιοποιώντας πέναλτι, που κέρδισε ο Γκαρσία, έδωσε «αέρα» 3 τερμάτων.

Όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο μείωσαν με τον (εκ των κορυφαίων τους) Μήτογλου (57'), από σέντρα του Φεράρι, αλλά είχαν κι άλλες ευκαιρίες για 3ο γκολ με τον Τσιντώτα να σταματά σε τετ α τετ τον Μπαρτόλο και φάουλ του Νίνη, ενώ το δοκάρι έκανε το... ίδιο στο Δουβίκα (86’)!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ 4-2

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερ: 25’ Μάνταλος, 29’, 32’ Τάνκοβιτς, 36’ (πεν.) Ολιβέιρα - 14’ Δουβίκας, 57’ Μήτογλου.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Νταντσένκο, Κρίστιτσιτς – Μίλοκ

Κόκκινες κάρτες:

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας – Νταντσένκο (46’ Λόπες), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι (81’ Ραντόνια) - Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι – Μάνταλος (81’ Σιμόες), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (70’ Αλμπάνης) – Ολιβέιρα (70’ Ανσαριφάρντ)

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν -Ριένστρα, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι –Τσοκάνης (92’ Σάντσες), Νίνης – Μπαρτόλο (76’ Κρητικός), Μαρτίνες (53’ Μίλοκ), Περέα - Δουβίκας