Μαρτίνς: «Ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος με Αϊντχόφεν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού και την ολοκλήρωση της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αναφέρθηκε στους νεαποκτηθέντες Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κένι Λαλά συστήνοντας περισσότερη υπομονή για την ένταξη του Έλληνα διεθνή στόπερ

Μαρτίνς: «Ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος με Αϊντχόφεν»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη δεύτερη (εντός έδρας) νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού (με το ίδιο σκορ, 3-0) και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος αναφέρθηκε για την ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κένι Λαλά να μπουν στην ομάδα

Ο Πορτογάλος ανέφερε για τον 32χρονο διεθνή στόπερ: «Ο Σωκράτης χρειάζεται να δουλέψει γιατί δεν έχει αγωνιστεί φέτος. Θα πρεπει να περιμένουμε και να έχουμε υπομονή, θα χρειαστεί να περιμένουμε. Δεν μπορεί να μπει άμεσα, δεν μπορούμε δηλαδή να μιλάμε για την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα δουλέψει και θα είναι έτοιμος».

Όσο για τον Γάλλος ακραίο οπισθοφύλακα σημείωσε: «Είναι διαφορετική περίπτωση, έχει αγώνες, αν και δεν έχει προπονηθεί μια εβδομάδα. Θέλει λίγες μέρες ακόμη και θα τον δούμε πιο γρήγορα».

Αναφορικά με το ματς δήλωσε: «Όλα ήταν θετικά σήμερα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είδαμε τον αγωνιστικό ρυθμό παικτών που δεν τους βλέπουμε συχνά. Είδαμε πολύ καλή εικόνα από τους παίκτες μας. Το αρνητικό σημείο της βραδιάς είναι ο τραυματισμός του Αβραάμ».

Ερωτηθείς για το πρόβλημα του Αβραάμ Παπαδόπουλου εξάλλου είπε: «Είναι πιθανότατα ένας μυϊκός τραυματισμός. Δεν ξέρουμε ακόμα. Ο γιατρός θα μας ενημερώσει άμεσα».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς μίλησε πιο συγκεκριμένα για την ετοιμότητα του Παπασταθόπουλου. Συγκεκριμένα είπε:

Για Σωκράτη: «Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι την Αϊντχόφεν θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να παίξει. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι ο Αβραάμ... Αν ο Αβραάμ δεν είναι διαθέσιμος, πιστεύουμε ότι ο Σωκράτης θα είναι έτοιμος»

Για τις μεταγραφές: «Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε περισσότερους παίκτες απ’ όσο συνηθίζω και θέλω να έχω, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις και σε μία περίοδο δίχως προετοιμασία. Είμαι τώρα προετοιμασμένος, είναι πλήρης η ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα, αλλά χτίζουμε και το μέλλον. Κοιτάμε τι ανάγκες χρειαζόμαστε και για το μέλλον και αναλόγως προετοιμαζόμαστε’.