Τι θα ισχύσει με το VAR στη φάση των «8» του κυπέλλου- Εκτός ΚΕΔ ο Κουκουλάκης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε την απόφαση το VAR να χρησιμοποιηθεί στην φάση των «8» του Κυπέλλου μόνον εφόσον συμφωνήσει η μία από τις δύο αντίπαλες ομάδες

Τι θα ισχύσει με το VAR στη φάση των «8» του κυπέλλου- Εκτός ΚΕΔ ο Κουκουλάκης

Την απόφαση το VAR να χρησιμοποιηθεί στη φάση των «οκτώ» του Κυπέλλου μόνο εφόσον συμφωνήσει η μία από τις δύο αντίπαλες ομάδες έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αν καμία από τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες δεν επιθυμεί τη χρήση του, τότε αυτή δεν θα είναι υποχρεωτική. Αντιθέτως αν έστω η μία από τι δύο επιθυμεί τη χρήση του VAR, αυτή θα γίνεται και στους δύο αγώνες. Για το θέμα αυτό διαφώνησαν οι Ψαρρόπουλος, Βακάλης και Δημητρίου και πρότειναν η χρήση του VAR να είναι υποχρεωτική.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που έγινε παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επήλθε συμφωνία για τα χρήματα που θα αποδίδουν ετησίως οι διαιτητές στις ΕΠΣ και ανανεώθηκαν για ένα μήνα οι συμβάσεις όλων των συνεργατών του Κλάτενμπεργκ, πλην αυτής του Μιχάλη Κουκουλάκη, προκειμένου να διερευνηθεί αν βάσει σύμβασης επιτρέπεται να συνεργάζεται με την κυπριακή ομοσπονδία και η εκκρεμότητα που υπάρχει με την απόδοσή ποσοστών στην ΕΠΣ Ηρακλείου.