ΕΠΟ: «Συνάντηση με την Πολιτεία για να αρχίσουν Super League 2 και Football League»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα έχει συνάντηση με την πολιτεία, ώστε να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League

ΕΠΟ: «Συνάντηση με την Πολιτεία για να αρχίσουν Super League 2 και Football League»


Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου υπήρξε ενημέρωση για την ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA, ενώ αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με την Πολιτεία για την έναρξη των Superleague 2 και Football League.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των διεθνών ομοσπονδιών Πετρ Φούσεκ. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ολιστική μελέτη που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπογράμμισε ότι «επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του».

Eπίσης η ΕΕ αποφάσισε:

- Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

- Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.