ΠΣΑΠ: «Κράζουν ό,τι δεν κατάφεραν να γίνουν οι ίδιοι»

Ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών βγήκε στην... αντεπίθεση και απάντησε σε όποιους μειώνουν τους διεθνείς, «φωτογραφίζοντας» τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια

ΠΣΑΠ: «Κράζουν ό,τι δεν κατάφεραν να γίνουν οι ίδιοι»

Βολές εξαπέλυσε ο ΠΣΑΠ μέσω των social media, εναντίων όσων μειώνουν με δηλώσεις τους και σχόλια, τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος. Ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών βγήκε στην… αντεπίθεση και απάντησε «καυστικά» ενώ δεν δίστασε να «φωτογραφήσει» τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» χρησιμοποίησε την Παρασκευή (14/10) σκληρά λόγια κατά ορισμένων διεθνών μετά την κακή εμφάνιση της Εθνικής το βράδυ της Πέμπτης με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ στο αναφέρει: «Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα και θεωρούν ότι η άποψή τους είναι σημαντική.

Είναι εκείνοι που δεν τους ενδιαφέρει αν λόγος που ασχολούνται μαζί τους είναι θετικός ή αρνητικός, αρκεί να ασχολούνται μαζί τους.

Είναι εκείνοι που τους ενδιαφέρει περισσότερο η φήμη, από ότι η συνείδηση τους.

Είναι εκείνοι που όπου και αν σταθούν λένε πόσο πολύ αγαπάνε κάτι, μήπως και καταφέρουν να κρύψουν την αλήθεια.

Είναι εκείνοι που κράζουν ότι δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν οι ίδιοι, γιατί τους θυμίζει πόσο ασήμαντοι είναι.

Είναι εκείνοι που ο λόγος τους είναι σαν φτερό και κινείται ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου.

Είναι εκείνοι που δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά, άνθρωποι μικροί που περιμένουν στην γωνία το λάθος για να κατασπαράξουν.

Άνθρωποι άδειοι, που τους τρέφει το μίσος και η μιζέρια, όπου η κληρονομιά τους στον χώρο θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Αγαπημένοι μας συνάδελφοι αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πως δεν μπορούν να σας φτάσουν και αυτό τους ενοχλεί.

Εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς και την προσπάθεια σας. Είστε άξιοι εκπρόσωποι μας με το εθνόσημο, εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε μαζί σας με όλο μας το «είναι», στα καλά και τα άσχημα.

Εμείς ξέρουμε πως αυτά τα δυο πάντα θα υπάρχουν στην ζωή μας.

Εμείς ξέρουμε πως όταν κερδίζουμε δεν είμαστε «θεοί» και όταν χάνουμε δεν είμαστε «σκουπίδια».

Εμείς είμαστε αυτοί που θα προστατεύσουμε το άθλημά μας από όλους αυτούς.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως όταν η δύναμη της αγάπης ξεπεράσει την αγάπη για δύναμη, τότε το ποδόσφαιρό μας θα γνωρίσει την ειρήνη. Ο δρόμος μας είναι μοναχικός αλλά είμαστε βέβαιοι πως δεν προχωράμε μόνοι».