Για το καλοκαίρι του 2021 το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

Το θέμα της κατασκευής της Νέας Τούμπας συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με την επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου

Για το καλοκαίρι του 2021 το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

Το θέμα της κατασκευής της Νέας Τούμπας συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με την επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Στη διευρυμένη συζήτηση εξετάστηκε η πορεία μεγάλων έργων, που είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Ελλάδα και μεταξύ άλλων υπήρξε συζήτηση και για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, με την Μαρία Αντωνίου να τονίζει ότι το project προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Τη συνάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με την Μαρία Αντωνίου, απασχόλησε ιδιαίτερα η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και η ανάπλαση της γύρω περιοχής, αφού πρόκειται ένα από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που τρέχουν την περίοδο αυτή.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ενημέρωση από το γραφείο του πρωθυπουργού, υπάρχει η ελπίδα ότι με την ταχύτητα που τρέχει το ζήτημα της κατασκευής της Νέας Τούμπας, το καλοκαίρι του 2021, θα υπάρξει η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος.
«Προχωράμε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει από κοινού. Ευελπιστούμε, με την ταχύτητα που τρέχει το ζήτημα, και το ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού, ότι το καλοκαίρι του ’21, θα έχουμε την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το γραφείο του πρωθυπουργού.