Κονέ: Μπάλα τέλος, πάει για προπονητής

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κονέ, που προανείγγηλε πως θα ασχοληθεί με την προπονητική

Κονέ: Μπάλα τέλος, πάει για προπονητής

Ο Παναγιώτης Κονέ ανακοίνωσε την απόφασή του να «κρεμάσει τα παπούτσια του», με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ο 33χρονος πρώην παίκτης των Μπολόνια, ΑΕΚ, Ηρακλή, Ουντινέζε, Μπρέσια, Γρανάδα, Φιορεντίνα και Γουέστερν Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε πως το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του θα είναι η προπονητική.

«Ως ένα άτομο που ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και να θέτει νέους στόχους, μαζί με το πάθος μου για αυτό το άθλημα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπορώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από αυτό της προπονητικής,» έγραψε ο Παναγιώτης Κονέ που αποχαιρετά την ενεργό δράση με 293 συμμετοχές και 31 γκολ.

Στην ανάρτησή του, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Παναγιώτης Κονέ έγραψε: «Όλα ξεκίνησαν με την επιθυμία μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Έχοντας καταφέρει πολλά και ξεπερνώντας πολλαπλά εμπόδια τα τελευταία 16 χρόνια, αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Ως ένα άτομο που ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και να θέτει νέους στόχους, μαζί με το πάθος μου για αυτό το άθλημα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπορώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από αυτό της προπονητικής.

Είμαι ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις, τα μαθήματα, τις νίκες και τις ήττες, τους τραυματισμούς, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς, τους φίλους, την οικογένεια και τις διοργανώσεις, καθώς όλοι βοήθησαν να διαμορφώσω αυτό που είμαι σήμερα. Εργαστείτε σκληρά για όλα όσα κάνετε και μην χάσετε ποτέ την πίστη και τον στόχο σας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ