Νεντελτσιάρου: «Να παλέψω για τρόπαια και να παίξω στο Europa League με την ΑΕΚ»

Ο νεοαποκτηθείς Ρουμάνος στόπερ Ιονούτς Νεντελτσιάρου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις όντας παίκτης πλέον της ΑΕΚ.

Νεντελτσιάρου: «Να παλέψω για τρόπαια και να παίξω στο Europa League με την ΑΕΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Στην ΑΕΚ ο Νεντελτσιάρου

Ο Ρουμάνος στόπερ ανέφερε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ένα βήμα μπροστά για εμένα. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας.

Γνωρίζω για τους οπαδούς μας, είναι απίστευτοι. Ίσως οι καλύτεροι στην Ευρώπη και λόγω αυτού θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ, προκειμένου να τους ικανοποιήσω».

Στη συνέχεια μιλώντας για τους στόχους του, υποστήριξε: «Θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια με την ΑΕΚ, φυσικά. Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ, να παλέψω για τρόπαια, όπως επίσης να παίξω στο Europa League, να κάνουμε κάτι καλό, να περάσουμε και να παίζουμε συνεχώς στο Europa και το Champions League».

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Έπαιξα με την προηγούμενη ομάδα μου όλα τα ματς, είμαι έτοιμος να παίξω, όμως τώρα εξαρτάται από τον προπονητή πότε θα αποφασίσει να παίξω».