Φιλική εξάρα του Ηρακλή στην Αναγέννηση Κολινδρού

Σε παιχνίδι προετοιμασίας ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, που συνεργάζεται με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, νίκησε την Αναγέννηση Κολινδρού με σκορ 6-0.

Φιλική εξάρα του Ηρακλή στην Αναγέννηση Κολινδρού

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, ο οποίος έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, επικράτησε της Αναγέννησης Κολινδρού με το ευρύ 6-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Το σκορ για τον Ηρακλή άνοιξε ο Μετάι στο 13'. Ο Τσίτας με δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (48' και 53') έκανε το 3-0. Ο Εμμανουηλίδης στο 70' πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα για το 4-0. Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Καθάριος πέτυχε το 5-0, με τον Σαμανίδη να διαμορφώνει το 6-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ο Ηρακλής έπαιξε με την εξής αρχική σύνθεση: Αθανασίου, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Κανακούδης, Χατζηπαναγής, Μετάι, Πουρτουλίδης, Παπαδημητρίου, Ιορδανίδης, Τσίτας, Μάτνικας. Αγωνίστηκαν και οι Καρακίτσος, Φουρκιώτης, Ματθαίου, Κοβάτσης, Παπαδόπουλος Γ., Καθάριος, Σαμανίδης, Εμμανουηλίδης, Βαλσαμάς, Θεοδωρίδης.

Τα επόμενα φιλικά τεστ των «κυανόλευκων» είναι με την Αναγέννηση Πλαγιάς την 1η Οκτωβρίου και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στις 3 Οκτωβρίου.