Ισόπαλο 0-0 το φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με το Αιγάλεω

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με το Αιγάλεω στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ισόπαλο 0-0 το φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με το Αιγάλεω

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με το Αιγάλεω που διεξήχθη σήμερα (24/9) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Στο πρώτο ημίχρονο οι «κιτρινομπλέ» απείλησαν με τον Αλί Μπαμπά και τον Καστάνιο, ενώ στις δύο καλύτερες στιγμές τους η κεφαλιά του Τζίμα και λίγο αργότερα το σουτ του Ιγκλέσιας πέρασαν λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σουτ του Ρέτζις στην κίνηση απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ οι κεφαλιές του Μπαράλες στα τελευταία λεπτά ήταν άστοχες.

Ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, ενώ είδε με ικανοποίηση τον νεοαποκτηθέντα Ντρούπι Γκόμες να είναι αρκετά κινητικός στα άκρα.

Ο Αστέρας έπαιξε με την εξής σύνθεση: Τσιφτσής (70' Σγουρής), Γκαρσία (70' Κώτσιρας), Κάρδαρης (70' Τασουλής), Καστάνιο (70' Πασαλίδης), Χριστόπουλος (16' λ. τρ. Αλάγκμπε, 70' Αντζουλάς), Ιγκλέσιας (46' Μπελόκ), Μπόρχα Φερνάντεθ (70' Μουνάφο), Ρέτζις (70' Τιλίκα), Αλί Μπαμπά (70' Σίτο), Γκόμες (46' Κανελλόπουλος, 70' Ριέρα), Τζίμας (70' Μπαράλες).