Μαρτίνς: «Κανείς δεν μας αμφισβήτησε»-Τι είπε για τον «νέο» Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και μεταγραφές

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους Πορτογάλους για το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα, αλλά και την ομάδα που «χτίζει» για τη νέα σεζόν, το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Φερνάντο Σάντος.

Μαρτίνς: «Κανείς δεν μας αμφισβήτησε»-Τι είπε για τον «νέο» Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και μεταγραφές

Στην «Agencia Lusa» μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τους συμπατριώτες του να θέλουν τη γνώμη του για τον προκριματικό μεταξύ του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, ενώ ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε το σχόλιο του για το νέο πρωτάθλημα στην Ελλάδα, τις μεταγραφές των «ερυθρόλευκων», αλλά και τον Φερνάντο Σάντος.

Αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για τον αντίπαλο της Μπενφίκα, λέγοντας: «Είναι μία ομάδα που δουλεύει καλά για τέσσερα, πέντε χρόνια, έχει διατηρήσει τον κορμό της και το 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουν. Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ φέτος ακόμα, αλλά έχει το ίδιο σύνολο και μάλλον με κάποιες βελτιώσεις. Όσο για το ματς με την Μπενφίκα; Ελπίζω να δούμε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ματς».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό είπε: «Την προηγούμενη σεζόν ήμασταν δυνατοί και δεν δώσαμε σε κανέναν την πιθανότητα να μας αμφισβητήσει».

Για το νέο πρωτάθλημα είπε: «Προβλέπω φέτος μία δυνατή μάχη. Βλέπω μια δυνατή ΑΕΚ και δε νομίζω ότι μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα είναι οι διεκδικητές του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα αίνιγμα, αλλά είναι πάντα εκεί μιας και έχει μεγάλη ιστορία και υπάρχει και η απαίτηση των φιλάθλων τους. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η ελληνική λίγκα έχει ποιότητα. Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες δουλεύουν σκληρά. Ταυτόχρονα μπορείς να βρεις καλούς ποδοσφαιριστές από κοντινές χώρες. Υπάρχουν καλές σχέσεις με την Σερβία και την Κροατία και μπορείς να προσθέσεις ποιοτικούς παίκτες από αυτές τις χώρες».

Για τον «νέο Ολυμπιακό», της επόμενης περιόδου, είπε: «Όταν ήρθα έπρεπε να γίνουν 20 μεταγραφές και να φύγουν άλλοι τόσοι παίκτες. Φτιάξαμε από την αρχή την ομάδα. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι μας τους αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Ταυτόχρονα κερδίσαμε πίσω το πρεστίζ μας στην Ευρώπη. Όσο για φέτος; Η αγορά παραμένει ανοιχτή. Δεν θα έχουμε την ίδια ομάδα αλλά δεν μπορώ να πω επίσης ότι θα είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι. Μόνο όταν κλείσουμε κάποιες τρύπες στο ρόστερ θα έχω απόλυτη εικόνα του ρόστερ. Μπορώ να σας εγγυηθώ όμως ότι θα έχουμε το ίδιο πνεύμα και ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Τέλος για τον Φερνάντο Σάντος ανέφερε: «Τα όσα έδειξε σε τόσους συλλόγους τα θυμούνται ακόμα. Και στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ και φυσικά και στην Εθνική Ελλάδας. Έχουν τρομερό σεβασμό στο πρόσωπό του και πάντα τον θυμούνται. Και φυσικά είναι ο άνθρωπος που άνοιξε τις πόρτες σε εμάς για την Ελλάδα».