Ο Μυροφορίδης θέλει, ο επενδυτής αναζητείται!

Το θέμα επιστροφής του Παύλου Μυροφορίδη στον Ηρακλή τίθεται πλέον ανοιχτά. Το πρόσφατο διαζύγιο του με την ΠΑΕ Άρης μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους του Ηρακλή και κυρίως τον κόσμο του, που δέθηκε μαζί του και του πιστώνει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα επί εποχής Παπαθανασάκη.

Ο Μυροφορίδης θέλει, ο επενδυτής αναζητείται!

Ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής έχει κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς μετράει τέσσερις ανόδους στην μεγάλη κατηγορία και εξακολουθεί να έχει στενούς δεσμούς με την ομάδα του Ηρακλή. Πρόσφατα το παραδέχτηκε και ο ίδιος. «Ο Ηρακλής είναι καψούρα. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω να ολοκληρώσω ό,τι έχω αφήσει στη μέση. Αισθάνομαι ότι χρωστάω έναν τίτλο με την ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι κοντέψαμε να φτάσουμε στο τελικό κυπέλλου και πόσο άδικα αποκλειστήκαμε…», είπε στο «Μετρόπολις».

Πριν από μερικές μέρες δέχτηκε πρόταση από τα Τρίκαλα που την απέρριψε. Οι πληροφορίες λένε ότι δέχεται πιέσεις και από τη Δόξα Δράμας. Ο ίδιος θέλει Ηρακλή, όμως δεν υπάρχουν οι απαραίτητες οικονομικές συνθήκες. Αν δεν ξεκαθαρίσει κυρίως το θέμα των χρεών της προηγούμενες ΠΑΕ, για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα, που θα θέσει και πάλι το στόχο της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορίες, δεν μπορεί να τεθεί θέμα επιστροφής του Μυροφορίδη, αυτή τη φορά με τον πετυχημένο Σπύρο Μπαξεβάνο στον πάγκο του Γηραιού.

Ο Παύλος Μυροφορίδης έχει κάνει επαφές και με ισχυρό οικονομικό παράγοντα, που έχει ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο, ώστε να πάνε μαζί στον Ηρακλή, όμως δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος σε πρώτη φάση. Την ίδια στιγμή και οι παράγοντες του Ηρακλή προσπαθούν να βρουν άνθρωπο από την οικογένεια της ομάδας να μπει μπροστά και να βοηθήσει οικονομικά, χωρίς επιτυχία. Έχουν δείξει ενδιαφέρον κάποιοι άνθρωποι, που όμως δεν χαίρουν της εκτίμησης των φιλάθλων του Ηρακλή. Οι επόμενες μέρες αναμένονται θερμές, καθώς υπάρχει και η «κυβερνητική» πληροφόρηση για χρηματοδότη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.