Κρούσμα κορονοϊού στην εθνική Ελπίδων

Το μέλος της εθνικής Ελπίδων, που διαγνώστηκε με τον ιό, αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο της αποστολής και βρίσκεται ήδη σε απομόνωση.

Κρούσμα κορονοϊού στην εθνική Ελπίδων

Θετικό δείγμα κορονοϊού διαγνώστηκε σε μέλος της αποστολής της εθνικής Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Tο μέλος της αποστολής που βρέθηκε θετικό στον ιό αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τέθηκε σε αυστηρή απομόνωση, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί, ενώ αύριο, όλα τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ για κορονοϊό.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας