Βόλος - Παναχαϊκή 4-1: Νίκη και... διαζύγιο

Ο Βόλος επικράτησε 4-1 της Παναχαϊκής σε φιλικό αγώνα, δείχνοντας στην ομάδα της Πάτρας πως θέλει δουλειά για φτάσει το επιθυμητό επίπεδο!

Βόλος - Παναχαϊκή 4-1: Νίκη και... διαζύγιο

Χωρίς να ζοριστεί ο Βόλος πήρε εμφατική νίκη επί της Παναχαϊκής με το ευρύ 4-1 σε φιλικό παιχνίδι στο ΕΑΚ. Οι Θεσσαλοί έδειξαν πως είναι ανώτεροι και καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι, δείχνοντας ενθαρρυντικά σημάδια.

Ο Δουβίκας άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ και ο Γκουαροτσένα σκόραρε στο 24’, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το ματς στο 2-1, αφού ο Αραβίδης μείωσε στο 41ο λεπτό.

Ανώτερος ήταν ο Βόλος και στο β’ μέρος, στο οποίος ο Μπαρτόλο σκόραρε στο 78’, αλλά και στο 83’, σημειώνοντας το δεύτερό του γκολ με πέναλτι. Οι «ροσονέρι» είδαν τις αδυναμίες τους αλλά και τη διαφορά κατηγορίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει ακόμα δουλειά για να φτιάξει το σύνολο που θέλει.

Βόλος: Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Ντεντάκης (56’ Τέκιο), Μήτογλου, Κολόμπο (69’ Σάντσες), Φερράρι (79’ Κιάκος), Ριένστρα (56’ Τσοκάνης), Μπαριέντος (80’ Λογαράς), Λουντεβάλ (56’ Γέντρισεκ), Μπαρτόλο, Γκουαρτσένα (80’ Κανελλάκης), Δουβίκας (69’ Κρητικός).

Παναχαϊκή: Μένκα (60’ Κολοβούρης), Πάνος (75’ Μπελεζάκης), Μαρκοπουλιώτης (75’ Λαρρέα), Πατάπης (37’ Πατρώνης), Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (69’ Παπαχρονόπουλος), Bruce (56’ Αργυρόπουλος), Ανάκογλου (58’ Σκεπετάρης), Τσερούτι (46’ Μπάτροβιτς), Μασούρας (46’ Παπαδόπουλος), Αραβίδης (58’ Κουσκουνάς).

Στο τέλος του αγώνα ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Σάκη Τσιώλη με την ομάδα του Βόλου.

Τέλος ο Σάκης Τσιώλης από τον Βόλο!