Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης: Για ένα εισιτήριο στη Super League

Σήμερα στις 20:00 θα αναμετρηθούν Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης για ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Super League 1.

Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης: Για ένα εισιτήριο στη Super League

Σήμερα Τετάρτη 26/8 αναχωρεί η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης με τελικό προορισμό την Ξάνθη για τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για το μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων και το φιλικό Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Για τις 20:00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων, ο οποίος θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από την ERT SPORTS.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών). Βοηθοί οι Απτόσογλου (Αθήνας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), τέταρτος ο Τσαγκαράκης (Χανίων) και στο VAR οι Ευαγγέλου, Μεϊντάνας.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο (29/8), στη Ριζούπολη.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Αναγνωστόπουλο, Ρώσση, Καραγκούνη, Λαγό, Βιτλή, Πατράλη, Ιωαννίδη, Τσαμπούρη, Βάρκα, Χριστόπουλο, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Στάγκο και Ρόδη.

Στην Ξάνθη, ο Νίκος Καραγεωργίου έχει στη διάθεσή του μόλις δύο παίκτες της πρώτης ομάδας (Μπέντο και Φασίδης) και υποχρεώνεται να στηριχθεί στην ομάδα νέων του συλλόγου. Την ίδια στιγμή, το μέλλον της ακριτικής ΠΑΕ παραμένει άδηλο, καθώς ο Χρήστος Πανόπουλος έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του και έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί η εταιρεία σε εκκαθάριση, αν δεν βρεθεί αγοραστής.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Μπέντο, Τενεκές, Λεωντσάκος, Χασάνογλου, Τσιτσεκίδης, Θυμιάνης, Ισαακίδης, Κοτόπουλος, Τσιλιγγίρης, Φασίδης, Φάκκης.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Πατράλης, Βιτλής, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης, Ρώσση, Μπεντινέλι, Καλ, Ιωαννίδης.