Συνάντηση Τσέφεριν με Γεραπετρίτη και Γραμμένο

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μετά την κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Συνάντηση Τσέφεριν με Γεραπετρίτη και Γραμμένο

Εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην Αθήνα για την κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε συνάντηση, μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, και τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Όπως ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ: «Τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA), κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν υποδέχθηκε σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος. Ο κ. Τσέφεριν επισκέπτεται την Αθήνα για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων μηνών, αυτή τη φορά επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία σήμερα το μεσημέρι παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Μητρόπολη Αθηνών. Ο πρόεδρος Τσέφεριν, αργότερα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

Υπενθυμίζεται ότι οι συναντήσεις του Τσέφεριν έγιναν μόλις μία ημέρα μετά τη σκληρή επιστολή των FIFA κι UEFA προς την ΕΠΟ με έμμεση «απειλή» για Grexit αν δεν γίνουν οι εκλογές τον Οκτώβριο, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε την επίσπευση των ενεργειών από τις δύο Ποδοσφαιρικές Συνομοσπονδίες, Παγκόσμια κι Ευρωπαϊκή σχετικά με την αποστολή της «ολιστικής μελέτης» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.